Fotografiranjeproizvoda

U svijetu gdje je vizualni dojam presudan, vrhunske fotografije vaših proizvoda mogu biti odlučujući faktor u privlačenju kupaca i povećanju konverzija – odaberite kvalitetu.

Naša usluga profesionalnog fotografiranja proizvoda osmišljena je kako bi vaš proizvod bio prikazan u najboljem svjetlu i privukao pažnju potencijalnih kupaca. Pružamo visokokvalitetne fotografije koje naglašavaju ključne karakteristike i prednosti vašeg proizvoda, bilo da se radi o e-trgovini, društvenim mrežama ili promotivnim materijalima.

Uz dugogodišnje iskustvo i pažnju prema detaljima, osiguravamo da vaš proizvod izgleda atraktivno i privlačno na svim platformama. Nudimo različite vrste fotografiranja, uključujući standardne studijske fotografije s bijelom pozadinom za e-trgovine, lifestyle fotografije proizvoda u stvarnim situacijama koje prikazuju proizvode u interakciji s ljudima ili okolišem, te kreativne i atraktivne fotografije prilagođene formatima za društvene mreže. Također nudimo i fotografiranje proizvoda u 360° kako bi kupci mogli pregledati vaš proizvod iz svih kutova, pružajući im cjelovito iskustvo.

Nudimo prilagođene usluge prema vašim specifičnim potrebama, uključujući snimanje dronom iz zraka za veličanstven pogled na plovilo u moru, dinamične fotografije plovila u pokretu, kao i 360° fotografije plovila koje omogućuju potpun doživljaj prostora.

Popis naših usluga

Pošaljite upit za fotografiranje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Koliko traje fotografiranje proizvoda i koje vrste proizvoda?

Trajanje ovisi o količini i složenosti proizvoda. Fotografiranje jednog proizvoda u standardnim uvjetima može trajati od 30 minuta do sat vremena, dok snimanje više proizvoda ili složenih setupa može potrajati duže.

Fotografiramo širok spektar proizvoda – od malih predmeta poput nakita i kozmetike do velikih komada namještaja i elektroničkih uređaja.

Moram li donijeti proizvode u vaš studio ili dolazite na lokaciju?

Proizvode možete poslati u naš studio ili dogovoriti dolazak na vašu lokaciju. Također, nudimo opciju fotografiranja na otvorenom, ako je to potrebno za stil fotografija.

Za lifestyle fotografije važno je definirati kontekst u kojem će proizvod biti prikazan. Pripremite rekvizite ili modele ako su potrebni za prikaz proizvoda u stvarnom okruženju.

Mogu li dobiti fotografije optimizirane za web i društvene mreže?

Da, sve fotografije možemo optimizirati za web, e-trgovine i društvene mreže, uključujući prilagodbu rezolucije i formata.

Obrada fotografija obično traje 3-7 radnih dana, ovisno o broju proizvoda i složenosti retuširanja. U hitnim slučajevima nudimo ubrzanu obradu uz dodatnu naknadu.

PROCES

KAKO RADIMO

Fotografiranje proizvoda-kozmetika

U ovom koraku raspravljamo o vašim ciljevima, vrsti proizvoda i kakve fotografije želite.

Savjeti o tome kako pripremiti proizvode za fotografiranje (npr. provjeriti da su čisti, uredni i ispravni).

  • Fotografiranje proizvoda prema dogovorenim specifikacijama – bilo u studiju ili na lokaciji.
  •  
  • Detaljna obrada i retuširanje kako bi se osiguralo da su fotografije besprijekorne.
  •  

Fotografije isporučujemo u visokoj rezoluciji, digitalno, putem linka za preuzimanje ili u formatu po vašem izboru.

PROČITAJTE VIŠE O FOTOGRAFIRANJU PLOVILA

Savjeti o tome kako povećati vrijednost plovilu kroz fotografiju, trendovi u fotografiranju plovila, kako pripremiti plovilo za prodaju, itd.