Fotografiranjenekretninatrebate.

U današnjem svijetu, profesionalne fotografije nekretnina nisu luksuz, već nužnost. Za svaku nekretninu, od stana do luksuzne vile, vrhunske fotografije čine ključnu razliku. Dopustite da vaš objekt bude zapažen i doživi uspjeh na tržištu s našom uslugom.

Naša usluga profesionalnog fotografiranja nekretnina osmišljena je kako bi vašu nekretninu predstavili u najboljem svjetlu i privukli potencijalne kupce ili goste. Pružamo visokokvalitetne fotografije interijera i eksterijera koje ističu ključne prednosti prostora. Uz dugogodišnje iskustvo i pažnju prema detaljima, osiguravamo da vaša nekretnina izgleda atraktivno i privlačno na svim platformama. Nudimo prilagođene usluge prema vašim specifičnim potrebama, uz mogućnost fotografiranja iz zraka i stvaranja virtualnih tura.

Popis naših usluga

Pošaljite upit za fotografiranje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kako pripremiti nekretninu za fotografiranje?

Kako bi vaša smještajna jedinica izgledala atraktivno na fotografijama, što može značajno uticati na uspješnost u iznajmljivanju, predlažemo da obavite nekoliko jednostavnih koraka prije snimanja:

Što ako je vrijeme loše u vrijeme termina rezerviranog za fotografiranje

Ako je dogovoren fiksan termin za fotografiranje, a vremenska prognoza nije povoljna – dolazi naoblaka ili kiša – termin se otkazuje i pomiče na prvi slobodni datum kada su najavljeni bolji vremenski uvjeti.

Jesu li putni troškovi uključeni u cijenu?

Putni troškovi za udaljenost do 15 km od Šibenika uključeni su u cijenu. Za otoke se dodatno naplaćuje prijevoz, pa vas molimo da me kontaktirate za više informacija.

PROČITAJTE VIŠE O FOTOGRAFIRANJU NEKRETNINA

Savjeti o tome kako povećati vrijednost nekretnine kroz fotografiju, trendovi u fotografiranju nekretnina, kako pripremiti prostor za prodaju, itd.