Vođenjedruštvenihmreža

Omogućite kupcima da nađu Vašu tvrtku na društvenim mrežama, postavite ciljeve za angažman i povećanje vidljivosti vašeg brenda u online svijetu.

Naša usluga vođenja društvenih mreža osmišljena je kako bi vašu tvrtku predstavili u najboljem svjetlu i povećali angažman ciljane publike. Kreiranje profila na društvenim mrežama uključuje postavljanje profesionalnih profila na ključnim platformama kao što su Facebook, Instagram, LinkedIn i TikTok, uz optimizaciju svake stranice za maksimalnu vidljivost. Izrada strategije temelji se na vašim poslovnim ciljevima, s jasno definiranim planom kako privući i angažirati vašu publiku. Planiranje i objavljivanje sadržaja uključuje pažljivo osmišljen kalendar objava, a izrada materijala podrazumijeva dizajn vizuala, video materijala i grafika, prilagođenih svakom kanalu. Uz to, pružamo upravljanje reklamnim kampanjama koje cilja na povećanje dosega, dok na kraju pratimo uspjeh kroz analizu i izvještavanje, pružajući uvid u statistike i preporuke za daljnja poboljšanja.

01

Izrada strategije

Definiranje ciljeva i izrada marketinške strategije za društvene mreže usklađene s potrebama poduzetnika.

02

Planiranje i objavljivanje sadržaja

Kreiranje kalendara objava s pažljivo odabranim temama i sadržajem prilagođenim ciljnoj publici.

03

Izrada materijala

Dizajn i kreiranje vizuala, video materijala i grafika za objave, prilagođene formatima svake platforme.

Popis naših usluga

Pošaljite upit za vođenje društvenih mreža

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kako mi vođenje društvenih mreža može pomoći u poslovanju?

Vođenje društvenih mreža može poboljšati vašu vidljivost, povećati angažman korisnika i omogućiti izravnu komunikaciju s vašim kupcima.

Koje društvene mreže trebam koristiti za svoje poslovanje?

To ovisi o vašoj ciljnoj publici i industriji. Najčešće platforme su Facebook, Instagram, LinkedIn i TikTok, a mi vam pomažemo odabrati pravu mrežu.

Koliko često ćete objavljivati sadržaj i što je uključeno u uslugu kreiranja sadržaja?

Objave se planiraju prema vašim potrebama, no obično se preporučuje nekoliko puta tjedno, ovisno o dinamici vašeg tržišta.

Kreiramo sve, od vizuala, grafika i tekstova do video materijala, prilagođenih formatima društvenih mreža i ciljevima vaše kampanje.

Koliko košta vođenje društvenih mreža?

Cijena ovisi o obimu usluge, broju mreža i vrsti sadržaja koji se kreira, a nudimo prilagođene pakete koji odgovaraju vašim potrebama.

PROCES

KAKO RADIMO

vodenje-drustvenih-mreza

Započinjemo suradnju detaljnim razgovorom kako bismo razumjeli vaše poslovne ciljeve, ciljnu publiku i specifične potrebe. Ove konzultacije pomažu nam da kreiramo personaliziranu strategiju za društvene mreže.

Analiziramo vašu konkurenciju, industrijske trendove i navike ciljne publike kako bismo bolje razumjeli okruženje u kojem poslujete. To nam omogućuje da identificiramo prilike za rast i angažman.

Na temelju istraživanja izrađujemo detaljan plan sadržaja, odabiremo odgovarajuće društvene mreže i postavljamo ciljeve za angažman i povećanje vidljivosti vašeg brenda.

Pokrećemo plan, kreiramo i objavljujemo sadržaj, pratimo reakcije korisnika te po potrebi prilagođavamo pristup. Uključujemo i vođenje plaćenih kampanja kako bismo povećali doseg.

Redovito ažuriramo profile, pratimo statistike, odgovaramo na komentare i poruke te održavamo aktivnu prisutnost na društvenim mrežama kako bi vaš brend bio vidljiv i aktivan.